Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Jonas Emdal

Seniorkonsulent, Trondheim
Jonas Emdal

Jonas er Master of Science i Ingeniørvitenskap og IKT fra NTNU, 2011. Han har erfaring som utvikler på ulike plattformer og har jobbet mye med front-end og mobile løsninger, men har også god erfaring fra back-end på både .Net og Java. Jonas utmerker seg spesielt godt med frontend-løsninger i kompleks arkitektur. Han har svært god erfaring med ulike rammeverk for Javascript (blant annet Knockout, Node, Angular, Underscore, React, React Native). Han har også høy kompetanse på CSS og HTML5.

Jonas har fungert som techlead/teknologisk sparringspartner for kunder som Norsk Helsenett og som mentor for andre frontendutviklere. Gjennom sin erfaring fra bransjer som helse, bank/finans og forsikring, har Jonas god erfaring med å forholde seg til sikkerhetsaspektet.

Jonas blir, på grunn av sin evne til å abstrahere teknologisk kompetanse, en spydspiss i et hvert prosjekt han leverer i. Han er en særdeles dyktig fagmann og er opptatt av å gjøre de gode valgene når arkitekturen skal legges. Han er vant med å jobbe i team og har en god og åpen kommunikasjon med sine oppdragsgivere og team-medlemmer.