Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Karl Syvert Løland

Seniorkonsulent, Sørlandet
Karl Syvert Løland

Karl Syvert er sivilingeniør med Master of Science i datateknikk fra NTNU på toppen av Bachelor i datateknikk fra HiA. Han har også tatt videreutdannelse innen reguleringssystemer og boreteknikk, og har prosjektlederutdanning fra BI.

Karl Syvert har en imponerende verktøyerfaring og er en kvalitetsbevisst programmerer med erfaring innen utvikling av programvare for en rekke forskjellige operativsystemer. Han er genuint faglig interessert, enkel og inspirerende å jobbe sammen med, og har nyttig og omfattende erfaring fra en rekke bransjer, som software-produktutvikling, olje og gass og telecom. Han har betydelig kompetanse Microsoft Azure plattformen samt utvikling av ressurseffektiv programvare for mobile- og embedded-enheter.

Karl Syvert blogger om Azure her: https://www.webstep.no/2019/04/03/going-serverless-microsoft-azure/

Med bakgrunn fra NTNU sin kanskje mest krevende IT-utdanning, har Karl Syvert solid grunnlag som bidragsyter i krevende fagmiljøer. Spesialisering innen kunstig intelligens og kunnskapssystemer fra NTNU, gir ham en ekstra edge i prosjekter der Machine Learning, AI og annen data analyse er i fokus.