Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kenneth Nemtsinkow

Seniorkonsulent, Stavanger
Kenneth Nemtsinkow er en brennende engasjert Bl-konsulent med stor interesse for kundens utfordringer og for å skape merverdi og nytte med løsningene han arbeider med. Han er en svært dyktig og erfaren konsulent med variert sektor- og bransjeerfaring. Kenneth arbeider gjerne med alle prosesser innenfor Bl fra ETL og datavarehusmodellering til utarbeiding av rapporter og dashboards sammen med forretningsbrukerne.

Kenneth har dekket ulike roller i prosjektene han har vært involvert i, og har erfaring både som arkitekt, lead developer, Bl og ETL-utvikler fra forskjellige Bl-prosjekter. Han har i hele sin karriere sørget for å holde seg faglig oppdatert gjennom kursing og videreutdanning, og har i dag en meget god oversikt over og dybdekunnskap innenfor Microsoft SQL Servers Bl-portefølje.
Kenneth har også lang erfaring som teknisk prosjektleder og teamleder, er sertifisert Scrum Master, og har flere kurs og sertifiseringer også innenfor prosjektledelse og ITIL.

Som person er Kenneth utadvendt og omgjengelig, åpen og ærlig. Han kommuniserer godt med medarbeidere fra forskjellig faglig bakgrunn.