Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Knut Solbakken

Seniorkonsulent, Stavanger
Knut Solbakken

Etter samfunnsfagstudier ved Universitetet i Bergen, jobbet Knut noen år som journalist og kommunikasjonsrådgiver i Bergen og Oslo. Deretter flyttet han hjem til Rogaland for å jobbe som prosjektleder og etter hvert produksjonsleder innen skreddersydd e-læring. Han har samarbeidet med mange store virksomheter, både i Norge og i utlandet.

De siste årene har han jobbet med opplæring, adopsjon, kommunikasjon, samhandlingsløsninger, prosjektledelse og informasjonsstyring hos Aker BP, Total, Engie, Sandnes kommune, Universitetet i Stavanger og ulike avdelinger i Equinor. Han har Prince 2 prosjektleder-sertifisering og er sertifisert scrum master.

Knut har bred erfaring fra opplæring, prosjektledelse, koordinering av ressurser og oppgaver, strategiarbeid, informasjonsarkitektur, konseptutvikling og utvikling av prosedyrer, og er alltid klar for nye utfordringer. Knut er handlingsrettet, ansvarsfull, omgjengelig, fleksibel og forretnings- og kundeorientert. Han bidrar til trivsel og er godt likt blant kollegene.