Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kristian Juul Wannebo

Seniorkonsulent, Trondheim
Kristian Juul Wannebo

Kristian har en Bachelor i Computer Science fra NTNU (tidligere HiST), og en Master i Informatikk ved NTNU. Han er en seniorkonsulent med erfaring som utvikler og arkitekt, fra alle ledd av utviklingsløpet til et prosjekt – fra spesifikasjon til lansert produkt. Kristian er en sterk .NET utvikler med erfaring fra C#, ASP.NET, .NET Core og Entity Framework. Han har også erfaring med teknologier som OAuth2, OpenID Connect og IdentityServer4. Samtidig er han en allsidig utvikler som gjerne også jobber utenfor .NET-stacken. Kristian motiveres av komplekse systemer, gjerne med fokus på skyløsninger og webteknologi som Angular, React og Vue, samt HTML/CSS.

Han har omfattende erfaring fra domener som helse, bank/finans og olje & gass hos Norsk Helsenett (NHN), Lånekassen og Equinor. Hos alle disse kundene har sikkerhetsaspektet vært av særdeles stor betydning.

Kristian har god erfaring med samarbeid i smidige team og koordinering på tvers av team og forretningsområder. Han er en sterk arkitekt, utvikler og tech lead, og hans erfaring med ulike roller setter han istand til å kunne se helhetsbildet i prosjekt fra flere vinkler.