Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Kristian Waalen

Seniorkonsulent, Stavanger
Kristian Waalen

Kristian er utdannet som Ingeniør i datateknikk ved Universitetet i Agder avd. Grimstad. Studiet omhandlet det meste innen utvikling, blant annet programutvikling, datastrukturer og algoritmer, databaser, webprogrammering, operativsystemer, 3d-animering samt litt datanettverk og systemdrift. Hovedfokuset i Grimstad var på .net og en dæsj Java, men og mange andre språk som C, C#, Prolog etc. 

Kristian er en fullstack utvikler som startet som konsulent i 2011. Han har primært jobbet opp kompetanse innen webprogrammering og scriptespråk, men er godt vandt med å jobbe på alt fra serveroppsett til design/layout. Han har gått fra å være en dedikert Episerver/C#-utvikler til å begi seg mer ut på Script-rammerverkene som AngularJS og Angular4 kombinert med frontendutvikling med HTML5 og CSS3.  

Kristian har lett for å komme i kontakt med mennesker og prøver alltid å finne på smarte løsninger for både kunde og for brukere av applikasjonene han sitter på. Han trives både å jobbe selvstendig og i sammen med andre. På fritiden bruker Kristian mye av sin tid på triatlon, der han blant annet har mål om å kvalifisere seg til Ironman mesterskapet i Hawaii innen 2030.