Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Lars Martinsen

Rådgiver Solutions,

Lars er en erfaren rådgiver og leder, med mange års erfaring med forretningsutvikling og rådgivning innenfor ulike områder som IKT, engineering, vedlikehold, prosess og produksjonsindustri, olje og gass, logistikk, transport, og offentlig sektor. Fokus har alltid vært digitalisering, og hvordan forretningssystemer og prosesser kan optimaliseres for å gi en merverdi for kunder.

Lars har hatt ulike roller gjennom årene, og startet som utvikler og konsulent, hvor hovedfokus var teknologi og utvikling. Gjennom årene har fokus dreid mot forretnings- og strategisk ledelse. Dyptgående teknisk forståelse, kombinert med prosjekt- og forretningsforståelse, gjør at Lars ofte fungerer som et bindeledd mellom teknologi og forretning, og sørger for at teknologisk utvikling og innovasjon leder til forretningsverdi og økt kundetilfredshet.

Lars har også mange års erfaring med å utvikle gode og selvgående team, og fokuserer på et kreativt og morsomt arbeidsmiljø i prosjekter og virksomheter der han er involvert.