Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Lene Nævdal Grønningen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Lene Nævdal

Lene har over fem års arbeidserfaring som konsulent innen design og utvikling, hvor hun har arbeidet med en rekke ulike prosjekter innen det private og det offentlige; fra komplekse virksomhetskritiske løsninger til små proof-of-concept webapplikasjoner.

Lene er innovativ, kreativ og løsningsorientert, samtidig som hun viser forståelse for de ulike behovene som skiller komplekse systemer og intern saksbehandling fra eksterne webløsninger. Denne brede forståelsen bistår til at hun lager gode konsepter, løsninger og brukeropplevelser på tvers av flere ulike digitale kanaler. Hun er vant til å innhente innsikt gjennom metoder som observasjon og workshops, samt å kartlegge og dokumentere funn og behov. Konseptutvikling og design blir deretter basert på denne innsikten, og arbeidet med på en iterativ og effektiv måte.

Lene har erfaring med å planlegge, gjennomføre og analysere brukertester i lab, i tillegg til at hun ofte benytter seg av geriljatesting som metode for rask iterasjon av konsepter og trådskisser. Hun er også veldig opptatt av visuell problemløsning, og hvordan grafiske virkemidler kan løfte et design til nye nivåer.