Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Linn Eirin Paulsen

Seniorkonsulent, Oslo: Partner
Linn Eirin Paulsen

Linn er en resultatorientert teknolog som er opptatt av kvalitet i produkt ved hjelp av smidig metodikk. Hun har bakgrunn som bachelor i Informatikk fra Universitet i Oslo, samt erfaring med flere programmeringsspråk og lærer nye teknologier raskt. Erfaringen hennes strekker seg fra funksjonell test til teknisk test. Hun har fokus på å ta initiativ til å starte testing med sluttbrukere i en tidlig fase i prosjektet, noe som sørger for at feil, mangler og endringsønsker kom frem tidlig – sluttresultatet av dette er økt kvalitet av leveransene i prosjektet.

Linn er en lagspiller som løfter det sosiale miljøet i et hvert team. Hun er proaktiv, tydelig og får raskt overblikk i nye prosjekter og domener. Samtidig er hun trygg, stødig og takler stress svært godt. Kolleger har beskrevet Linn som engasjert, selvstendig, effektiv, grundig i arbeidet hun gjør og med et øye for detaljer.

Linn er sertifisert Scrum Master og har flere sertifiseringer i testfaget. Hun har erfaring fra ulike sektorer som telecom, retail og helse.