Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Marius Kristensen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Marius Kristensen

Marius Kristensen er en meget erfaren, kunnskapssøkende og dyktig utvikler og arkitekt med stort hjerte for AWS og automatisering/DevOps. Marius har etter en lang utvikler-karriere brukt mye av de siste 5 årene på AWS og skyplattformer. Som sertifisert løsningsarkitekt har han hatt AWS-oppdrag hos kunder som bl.a. Norwegian Air, TINE og Mimiro.

Hovedkompetansen hans foruten AWS ligger innen Java og javarelaterte teknologier, samt integrasjon og bygging av backendfunksjonalitet som eksponeres gjennom tjenestebaserte REST api-er. Marius jobber også frontend med JavaScript og rammeverk som Angular og React.

Som person er Marius proaktiv, nysgjerrig og tar raskt til seg ny teknologi og metoder. Han er selvstendig, strukturert og har gode kommunikasjonsevner. Oppdragsgivere vil også finne at han er meget teknisk oppdatert og interessert i faget. Marius liker å jobbe i team, men jobber også godt selvstendig. Han er opptatt av kunnskapsdeling og har hatt både tech lead roller samt rollen som mentor for andre utviklere i sitt team.