Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Martin Ottersland

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Martin Ottersland

Martin er fullstackutvikler med B.Sc. fra Universitetet i Agder og har over 5 års erfaring fra varierende prosjekter og teknologier. Han kommer til Webstep fra firmaet Indico, hvor han som Team Lead og fullstackutvikler har hatt ansvar for utvikling av backend-, frontend- og integrasjon av bl.a. Indico sin Evidence Suite som benyttes av politi, justisvesen og forsvaret i mange land. Martin sin tidligere karriere er preget av gründervirksomhet og mindre prosjekter innen web og mobil, delvis i parallell med universitetsstudier.

Martin har kodet siden 13-års alderen og har fått stadig økende interesse for faget. Fra en frontend Android/Web-utvikler med en forkjærlighet for enkel og tilgjengelig design, har han vokst til en Java/React fullstackutvikler som verdsetter alle aspekter av håndverket, inkludert moderne systemarkitektur, automatisering og byggeløyper, samt bruk av sky-infrastruktur. Han bruker mye tid på å lære nye teknologier og bygger sine tekniske ferdigheter ved utprøving.

Martin karakteriserer seg som en lidenskapelig utvikler og elsker av «all things tech». Han er nysgjerrig på hvordan ting fungerer og har brukt mye av tiden sin til å demontere og sette sammen igjen mye av teknologien vi omgir oss med. Vi kjenner Martin som en blid og omgjengelig sørlending som trives godt med å jobbe i team. Han er en fleksibel og tilpasningsdyktig konsulent som sprer godt humør rundt seg.