Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Michelle Osnes

Designer, Stavanger
Michelle Osnes

Michelle er en engasjert designer som brenner for enkle og gode brukeropplevelser. Hun har en bachelorgrad i interaksjonsdesign fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet. Studiet fokuserte på design av brukervennlige, inkluderende, nyttige, sosialt og etisk ansvarlige applikasjoner og webløsninger.

Michelle jobber mest med visuelt design og interaksjonsdesign, og er opptatt av å skape et estetisk uttrykk som passer formålet samtidig som løsningen skal være intuitiv og funksjonell. Gjennom å få en god forståelse av brukeren og deres behov og utfordringer, skapes produkter og tjenester som faktisk fungerer. Tilbakemeldinger fra kunden sier at Michelle er løsningsorientert og leverer solid arbeid med det lille ekstra, “akkurat sånn en rådgiver skal være”.

Som person er Michelle åpen, positiv og tilpasningsdyktig, og jobber målrettet og effektivt. Hun setter pris på kompetansedeling og god struktur. Ellers tilegner hun seg nye ferdigheter raskt, og er alltid glad for å lære noe nytt.