Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Mona Tran

Senior testleder / testrådgiver, Oslo: Partner
Mona Tran

Mona har over 10 års erfaring fra IT-prosjekter i offentlige og private virksomheter i ulike domener. Hun har jobbet med både utvikling og forvaltning av løsninger i roller som rådgiver, testleder, prosjektleder, ScrumMaster, tester og utvikler.

Mona har bred teknisk bakgrunn og har erfaring med samhandlingsløsninger, spesielt produkter fra Atlassian, som Jira, Confluence og ServiceDesk. Hun har god kjennskap til verktøy og rammeverk som benyttes i utvikling og vedlikehold av løsninger basert på Microsoft teknologi. Mona har også jobbet som testleder i prosjekt som benytter Google Cloud Platform (GCP), Java, .NET og semantiske teknologier.

Som prosjektdeltaker er Mona løsningsorientert, har gode analytiske evner, jobber systematisk og strukturert mot at resultatet skal leveres til avtalt tid med riktig kvalitet og kommuniserer direkte og effektivt med involverte i prosjektet både på kunde- og leverandørsiden. Med en omgjengelig personlighet og gode samarbeidsevner er Mona en viktig bidragsyter til at prosjektene hun deltar i når sine mål.