Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Morten Rudlang

Customer Success Manager, Oslo

Morten er utdannet sivilingeniør i teknisk kybernetikk, og kom til Webstep fra en lang karriere innen pre-sale hos store amerikanske CRM produktleverandører. Han har også vært med å bygge opp mindre IT-selskap i Nordisk mediabransje, gjennom produktledelse og systemutvikling. Han har hatt både ledende og utførende stillinger. I Webstep opererer Morten nå som kundeansvarlig for flere av de store Webstep-kundene, konsulentleder og rådgiver. 

Morten er svært interessert i ny teknologi, og har et stort engasjement for skytjenester. Han bemanner Webstep Cloud Services fra salgs-siden og ser stadig etter dyktige konsulenter. Behersker du AWS og/eller GCP, så ta gjerne kontakt for en prat. 

Morten er en svært erfaren, initiativrik og klok teknolog, med dyp teknisk kunnskap og evne til å sette teknologi inn i forretningsmessige og strategiske kontekster. Samtidig har han hands-on erfaringen som er så nyttig når kundene våre ønsker råd rundt sammenhenger, muligheter og løsninger. Med lang ledererfaring er han også en dyktig konsulentleder og brobygger mellom kunders utfordringer og løsningsbehov, og kunnskapen og kompetansen hos konsulentene våre.