Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Niklas Molnes Hole

Seniorkonsulent Solutions, Oslo
Niklas Molnes Hole

Niklas tok sin Master i Informatikk på NTNU, og har benyttet store deler av studietiden til å utforske og jobbe med forskjellig teknologi, både som deltidsjobb og på fritiden. Han har dermed bygget opp en grunnleggende forståelse av de fleste standard teknologier, og er svært godt rustet til å sette seg inn i nye programmeringsspråk og programmeringskutymer.

Niklas spesialiserer seg på React, og foretrekker å jobbe mest med frontend. En av tingene Niklas brenner mest for er å løse ekte problemer for mennesker, på en måte som gir mening for dem. Derfor har han vært involvert i designprosessen og UX der det har vært mulig, og kjenner svært godt til kravene rundt universell utforming. Han har også erfaring med andre teknologier. C# .NET, Python, Angular og Azure, for å nevne noen. Han har også en spesiell interesse for drone- og apputvikling, og har derfor satt opp og driftet kjøremiljø på Linux og kjenner godt til driftsaspektet, både når det kommer til teknologi og generelle forvaltningsmessige utfordringer.

Som person er Niklas glad i å ha konkrete mål å jobbe mot, og liker å være involvert i prosessen når utvikleroppgaver utarbeides. Han er glad i å ha et sosialt miljø rundt seg, og trives godt med konkrete rammer å forholde seg til. Likevel får man se det beste av Niklas når han får friheten til å være kreativ innenfor disse rammene.