Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Øystein Brattetaule

Seniorkonsulent, Stavanger
Øystein Brattetaule

Øystein Brattetaule er utdannet Bachelor of Science with Honours in Software Engineering. Han har lang erfaring fra olje-service, der han har jobbet med løsninger for tilstandsbasert vedlikehold og har og lang erfaring fra vedlikeholdssystemer for infrastruktur-sektoren. Han har god erfaring fra R&D miljøer og har deltatt i prosjekter knyttet til å løfte legacy kode til kommersiellt produkt.

Øystein er en erfaren arkitekt og utvikler med god innsikt og kompetanse som sikrer etableringen av en velfungerende IT-arkitektur. Han setter seg uoppfordret inn i kundens domene og sikrer på denne måten ønsket verdiskapning gjennom tilpasset design og løsning. Som systemutvikler har Øystein erfaring med flere teknologier, spesielt .NET, AngularJS, MS/SQL og Oracle. Innenfor disse teknologiene har han lang erfaring med utvikling av webapplikasjoner og webløsninger.

Øystein oppleves som en engasjert og målrettet ressurs som bidrar til positiv utvikling både teknisk og sosialt i kundens organisasjon, enten som en del av et team eller selvstendig. Øystein er svært tilpasningsdyktig og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner, han tilegner seg raskt ny kunnskap og bidrar konstruktivt og gjerne med egne ideer, erfaringer og kompetanse.