Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Øystein Melhus Telnæs

Teamleder Innsikt, Bergen

Øystein Telnæs har master i Business Information systems og teknologiledelse fra Monash University, Melbourne, Australia. Han har erfaring fra bransjer som olje&gass, energi og bank/finans, hvor han er en spesialist på å hjelpe bedrifter å få det optimale ut av sin Business Intelligence-investering. I finansverden har Øystein blant annet jobbet med datamining, machine learning og skybaserte tjenester hovedsakelig sentrert rundt Microsoft-verktøy.

Øystein er lidenskapelig opptatt av datadreven analyse og hvordan organisasjoner bruker dette til å ta kvalifiserte avgjørelser. Utvikling av tabular-modeller, clusterananalyser og dashboards er bare noen av hans teknikker. Der andre ser vanskeligheter i samspillet mellom forretning og IT, ser Øystein muligheter. Ved hjelp av hyppig prototyping får han ut det beste fra begge verdener.

Øystein har en velutviklet forretningsforståelse, og han kommuniserer og samarbeider godt med fagpersoner fra disipliner som økonomi, finans, salg, HR og analyse. Han er positiv, engasjert og sosial, i tillegg til å være analytisk og resultatorientert. Evnen til å få tverrfaglige team til å fungere godt har han tilegnet seg etter flere år i bransjen både her til lands og i mer internasjonale IT-miljø i Australia.