Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Øystein Monsrud Arneson

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Øystein Arneson

Øystein er sivilingeniør i Ingeniørvitenskap og IKT ved NTNU og jobbet før han kom til Webstep i Capgemini. Han har bred erfaring fra en rekke forskjellige forskjellige prosjekter. Øystein tilbyr seg alltid å hjelpe der hvor det trengs mest og har jobbet mye med integrasjoner, databaser og som Scrum-master. Han fungerer like godt som utvikler og som arkitekt. 

Øystein har jobbet mye med å få forskjellige systemer og teknologier til å snakke sammen.Han har bred erfaring med forskjellige teknologier og metoder for dette. I det siste har han blitt stor tilhenger av NServiceBus, men har også vedlikeholdt og utviklet løsninger som har brukt webservices, databaser og andre metoder. Øystein har også jobbet med å utvikle brukergrensesnitt på web og for desktop-klienter. I tillegg har han erfaring med tilpassning av bygg, deploy og prosesser for utvikling. 

Øystein er veldig nysgjerrig og elsker å sette seg inn i nye tekonologier, problemstillinger og finne løsninger på disse. Han blir raskt engasjert i diskusjoner rundt løsninger, design og fag. Han tilbyr seg alltid å hjelpe andre og har veldig fokus på å involvere alle.