Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ryan J. Dillon

Seniorkonsulent, Bergen
Ryan Dillon

Ryan er en erfaren utvikler og dataanalytiker med variert bakgrunn fra blant annet helsevesenet og marinvitenskap. Han er opprinnelig fra USA men tok sin mastergrad i Biologisk Oceanografi ved Universitetet i Bergen, med hovedfokus på marin økosystemmodellering. Han er for tiden i gang med en Ph.D. i økosystemmodellering ved Universitetet i Tromsø.  

Til tross for å ha fått sin utvikler- og dataanalyse ferdigheter i den maritime sektoren, har Ryan entusiasme for nye utfordringer innen datavitenskap uavhengig av felt. Han er en Python-ekspert, men trives like godt i andre språk avhengig av prosjektet. Ryan har en spesiell interesse for maskinlæring med erfaring innen utvikling av innovative løsninger med Deep Learning. Han har også mye erfaring med geospatial data og GIS systemer, inkludert utvikling av Django og Javascript webapplikasjoner for datavisualisering. 

Ryan er en hyggelig, kreativ og engasjert lagspiller, med fokus og vilje til å levere den beste løsningen på enhver utfordring. I skiftende miljøer er Ryan svært tilpasningsdyktig og har alltid en positiv holdning. Han er lidenskapelig interessert i programmering og data, prøver kontinuerlig ny teknologi og måter å gjøre ting på, og liker å spre denne entusiasmen videre hos både kollegaer og kunder.