Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ryan Sangha

Seniorkonsulent Solutions, Oslo
Ryanjit Sangha

Ryan har en bachelor i IT fra OsloMet. Han har erfaring med både .NET, Java, React og Azure, og er generelt en nysgjerrig og pliktoppfyllende utvikler. Han har jobbet en god stund i helsesektoren, og kjenner dermed til både krav til oppetid, kvalitet, personvern, sikkerhet og kompleksitet i større, mer byråkratiske organisasjoner og miljøer.

Ryan er typen som fikser ting. Han har fått mye ansvar ved flere tilfeller, og leverer alltid. Han tar eget initiativ til å tilegne seg dyp forståelse av teknologien, ikke bare de delene han trenger for å kunne fungere i jobben. Det gjør at han ofte har svært gode og meningsfulle tilskudd til teknologidiskusjoner.

Ryan er sertifisert tungt i Azure, og er generelt interessert i sky og infrastruktur. Han er glad i at ting skal virke bra, men også se bra ut, både nå og i fremtiden.

Som teammedlem er Ryan en doer. I tilfeller der man kan diskutere i evigheter vil Ryan heller velge å utvikle en PoC for å se hvordan det fungerer. Han er lett å omgås, og er et fint sosialt tilskudd til ethvert utviklerteam.