Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Steffen André Hagen

Seniorkonsulent, Bergen
Steffen Hagen

– Akkurat som god film, skal god design ikke bare nå ut til brukerne, men også inn til dem, sier nyansatt seniorkonsulent i Webstep, Steffen André Hagen.

Steffen har utdannelse som dataingeniør og filmskaper og har flere års erfaring som utvikler og ux-designer for fintech og mediabransjen. Før han kom til Webstep jobbet Steffen fulltid som konsulent i Knowit Experience i Bergen, og før det som freelance regissør og filmskaper.

Det å lage webapplikasjoner med høy brukskvalitet er viktig for Steffen, og ved å delta i hele utviklingsløpet av en tjeneste, fra design til ferdig utviklet implementasjon kan Steffen sørge for at den helhetlige visjonen til prosjektet blir gjennomført gjennom alle ledd av utviklingsprosessen.

Tverrfaglige problemstillinger er Steffens spesialitet, og da spesielt oppgaver som krever kreativitet og teknisk viten for å løses. Med bred erfaring fra teamarbeid i flere bransjer er han en god og trygg samarbeidspartner for de fleste type prosjekter og problemstillinger.