Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Steffen Martinsen

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting.net
Steffen er en seniorkonsulent som tidligere anså seg som full-stack, men som siden har valgt å lidenskapelig legge fokus over på frontend, mobil og UX. Han har en bachelorgrad i interaksjonsdesign fra NITH og et hjerte som banker for gjennomtenkte og pene løsninger, selv om hovedfokuset som oftest er å skrive kode.Steffen har erfaring mange ulike bransjer og domener, deriblant bank og finans, olje-og-gass, logistikk, og det offentlige. I tillegg til å jobbe i større prosjekter og team har han også erfaring med å drive for seg selv og lage ting på egenhånd. En stor motivasjonsfaktor for Steffen er at prosjektet er samfunnsnyttig og gjør hverdagen enklere for sluttbrukeren. 

Steffen brenner for fagområde og community, og har tidligere erfaring som community lead for fagområdet frontend. Det å kunne dele av kunnskapen sin enten det er på meetups, i artikler, videoer, eller bidrag til åpen kildekode er noe han anser som helt essensielt da det driver både teknologien og menneskeheten fremover.

Som person er Steffen utadvendt, glad i folk og opptatt av det menneskelige i både det man leverer og hvordan man opererer. Å bidra til trygghet og spille andre gode er ting som motiverer – forutenom å begrave nesa i ny teknologi og rammeverk som plutselig snur opp ned på etablerte sannheter og måter å gjøre ting på.