Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Steinar Vassnes

Seniorkonsulent Business Intelligence, Bergen
Steinar Vassnes

Steinar Vassnes er utdannet diplomøkonom i IT-ledelse fra Handelshøgskolen BI i Bergen. Steinar har lang erfaring som Business Intelligence-konsulent og rådgiver på styringsdata fra forskjellige bransjer. Han har også flere års erfaring som controller med rapporteringsansvar for betydelige deler av virksomheten. De siste årene har Steinar arbeidet med utforming og implementering av løsninger for virksomhetsstyring basert på datavarehus og moderne Business Intelligence-verktøy.

Steinar har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsevner. Han har arbeidet tett mot ledelse og forretningsbrukere, og med bakgrunnen sin i både økonomi og IT, har han et svært godt grunnlag for å forstå ledelsens behov og realisere disse. En av Steinars store styrker er evnen til å ekstrahere data fra komplekse datastrukturer og løfte data over i moderne BI-verktøy, der informasjonen kan skape verdier og konkurransefortrinn. Dette har gjort ham til en betydelig ressurs innenfor virksomhetsstyring og implementering av gode BI-løsninger, og det har ledet ham fram til seniorrådgiver-rolle på feltet.

Steinar er faglig sterk og samarbeider godt med andre. Han er selvstendig, nøyaktig, analytisk og strukturert, men samtidig utadvendt og omgjengelig. Dette gjør at han gjerne blir godt likt både av dem han jobber for og dem han jobber sammen med.