Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Stephen E. Chiang

Seniorkonsulent, Stavanger
Stephen Chiang

Stephen er en dyktig fullstack-utvikler som primært har opparbeidet seg kompetanse innen webprogrammering og scriptespråk, og er godt vandt med å jobbe på alt fra serveroppsett til UI/UX-design. Han bruker sitt store pågangsmot til å raskt ta en idé fra tegnebrettet til funksjonalitet som gir verdi for brukere.

Stephen er opprinnelig utdannet forretningsanalytiker og har vist seg som en effektiv prosjektleder gjennom sin erfaring fra å lede store prosjekter i samarbeid med forskjellige myndigheter. Han trives godt med enterprise-level single-page applikasjoner og mener at man best oppnår sine forretningsmål gjennom å designe og implementere løsninger ut fra beste praksis og siste forskning og forståelse innen UX og design.

Stephen har lett for å komme i kontakt med mennesker og prøver alltid å finne på smarte løsninger for både kunder og brukere av applikasjonene han lager. Han trives både å jobbe selvstendig og sammen med andre. På fritiden nyter Stephen å være pappa, gå fotturer, Muay Thai-trening, lese og skrive tekniske artikler og ta ulike kurs innen avansert programmering.