Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Steve White

Seniorkonsulent, Stavanger
Steve White

Steve er en meget erfaren utvikler med en bred og interessant erfaringsbakgrunn. Steve har erfaring med å bidra i alle faser av utviklingsprosjekter, fra behovskartlegging og analyse til forvaltning, og har jobbet både som fast ansatt utvikler i flere programvare selskaper samt som ekstern konsulent, hvilket gir ham en unik forståelse for behovene våre kunder sitter med. Han har jobbet med komplekse kommersielle applikasjoner, og har sektor- og bransjeerfaring innen Shipping, Olje&Gass og Telecom.

Steve har jobbet på en lang rekke eldre og nyere teknologiplattformer og liker å fokusere på hvordan man kan skape verdi for kunden ved å utnytte teknologi bedre. Han evner raskt å sette seg inn i nye forretningsdomener og problemstillinger, og setter seg gjerne inn i ny teknologi for å kunne imøtekomme kundenes behov. Han har utdannelse innenfor elektronikk, og har alltid hatt en sterk faglig interesse for både Hardware og Software. Steve har lang erfaring med utvikling av windows- og web-baserte løsninger på .net plattformen, og har i tillegg jobbet mye med løsninger bygget på Oracle databaser, og kan også gå inn i roller som databaseutvikler.

Steve er omgjengelig og skaper raskt gode relasjoner med sine kollegaer. Han har høy integritet og setter krav til seg selv og de han jobber med. Han jobber målrettet og systematisk, og fungerer godt både i team og med individuelle oppgaver, og bidrar positivt til miljøet rundt seg med godt humør, samtidig som han trives med å være tydelig i sin kommunikasjon.