Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Stian Storrvik

Seniorkonsulent Solutions, Oslo

Stian har sin bakgrunn i systemutvikling og Java, og har jobbet med det i sju år. I løpet av perioden har Stian opparbeidet seg erfaring innenfor flere forskjellige områder, både privat og statlig, og har også fått god erfraing på flere teknologiske, og prosessuelle områder. Han har jobbet som systemutvikler med ansvar innenfor test og prosess, men også som Scrum master og funksjonsstøtte for forretningsteam. Ett av områdene som ikke går inn under tradisjonell systemutvikling er arbeid innenfor ytelse, og også utvikling av IoT løsninger.

Stian har fokus på totalleveranse, der prosess, sluttprodukt og vedlikehold og videreutvikling alle er viktige faktorer, men ikke alltid forenlige. Stian trives godt når han kan være med på å identifisere gode løsninger på tvers, enten det er win-win situasjoner eller kompromisser som de involverte parter kan gå med på. For å få til dette mener Stian det er viktig å være ærlig og kompetent i prosessen, og samtidig rund i kantene med et stort ønske om å lære.

Stians største verdi er kombinasjonen av dyp teknisk arkitektur- og programmeringsforståelse sammen med interesse og talent for å forstå det merkantile, organisatoriske og medmenneskelige som skal til for å nå et mål som en felles enhet. Spesielt innenfor totalløsninger som omhandler databehandling fra sensorikk og eksterne datakilder til verdi, har Stian opparbeidet seg en forståelse som ikke er enkel å finne.

For tiden jobber Stian med løsningssalg for Webstep, både mot kunder og konsulenter, samtidig som han er aktiv i det sosiale og faglige miljøet internt, og gjør workshops og rådgivning ut mot kunder.