Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Stig Baugstø

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting.net
Stig Magnus Baugstø

Stig er en seniorutvikler som har arbeidet med det meste innenfor programvarestacken med alt fra lavnivåprogrammering til webutvikling og IT-sikkerhet. Han har en mastergrad i programmering og nettverk fra UiO med fordypning i distribuerte systemer og en bachelorgrad fra NITH i spillprogrammering. I tillegg innehar han også OSCP- & GCIH-sertifisering. Tidligere arbeidserfaring inkluderer inhouseutvikler hos Funcom og Dolphin Interconnect Solutions, foreleser hos NTH, samt sikkerhetskonsulent hos Mnemonic.

Stig har interessert seg for teknologi og programmering siden grunnskolen og har gjennom sin karriere arbeidet med frontend- og backendutvikling (web), driverprogrammering, desktoputvikling, embedded systems og penetrasjonstesting (etisk hacking). Han har dyp forståelse av hvordan datamaskiner fungerer og er opptatt av å levere sikker og effektive løsninger av høy kvalitet.

Som person er Stig en hyggelig og imøtekommende konsulent som fungerer godt både selvstendig og i team. Stig liker å ta ansvar og diskuterer gjerne teknologi.