Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Stig Inge Lea Bjørnsen

Seniorkonsulent, Stavanger
Stig Inge Lea Bjørnsen

Stig Inge Lea Bjørnsen er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk og har erfaring fra telekom, finans og rene IT-organisasjoner. Han har jobbet på store interne systemer, kunde- og forbruker-applikasjoner og innenfor drift og forvaltning.

Stig Inge har en dyp interesse for faget og er en kilde til kompetanse både på etablerte og nye verktøy og metoder, som deler ivrig av sin kompetanse på interne fag-sesjoner. Han tilstreber enkel og vedlikeholdbar programvare som tåler å endres i takt med forretningskravene og jobber bevisst for at både han og teamet skal være oppdatert på de siste trender innen teknologi og systemutvikling.

Stig Inge jobber veldig godt på egen hånd. Han er selvdrevet og fokusert og har høy arbeidskapasitet. Han er en viktig bidragsyter til teamets kollektive kompetanse og er alltid tilstede for å dele, diskutere eller gi innspill og feedback til andre. Stig Inge er en ivrig lagspiller som er opptatt av kontinuerlig forbedring av et teams samspill. Dette forsøker han å få fram ved å delta med kunnskapsdeling og faglig diskusjon. Som konsulent har han flere langvarige oppdrag ute hos kunder og glir derfor lett inn i nye miljøer.