Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Sveinung Østmoe

Senior utvikler, Stavanger
Sveinung Østmoe

Sveinung har en mastergrad i informasjonsteknologi, og erfaring som utvikler og systemanalytiker. Han har i tillegg jobbet utstrakt med programvaren Energy Components. Som Energy Components-konsulent har han deltatt i store implementasjonsprosjekter mot olje- og gass-sektoren. Implementasjonsprosjektene dekker normalt både utvikling og tilpasning av løsningen i tillegg til rådgivning. Sveinung er en dedikert og faglig oppdatert konsulent som aldri lar sjansen gå fra seg til å holde seg oppdatert på det siste innenfor teknologi.

Sveinung har lang erfaring i programmering og utvikling av løsninger for håndtering av data, en rolle som de siste årene gjerne betegnes som Data engineer. Han har deltatt i utvikling, fra planlegging til utrulling, og jobbet både alene og i team. Han håndterer alle deler av kundeprosjekter, som dialog med involverte kontaktpersoner, estimering, utvikling, kodeanalyse, feilsøking og -retting.

Siden 2018 har han fokusert på kompetanseheving innen skyløsninger, big data og data science, med bakgrunn i et ønske om å utvikle karrieren videre innenfor disse områdene. Sveinung har blant annet en sertifisering innen Data-engineering på Azure-plattformen og flere Azure-kurs.