Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Tomas Fjogstad

Seniorkonsulent, Stavanger
Tomas Fjogstad

Tomas Fjogstad er utdannet Bachelor in informasjonsteknologi med omfattende erfaring fra finans, oljeservice og miljørapportering. Innen finans har han i en årrekke vært en sentral ressurs i utvikling av interne støttesystem, integrasjon med kunder og leverandører og internasjonale løsninger. Han har deltatt i noen av regionens største software-prosjekter og anses som en erfaren og solid konsulent.

Tomas har jobbet både med produktutvikling i programvarehus og nå mer enn 10 år som konsulent. I løpet av disse årene har han opparbeidet seg en bred erfaring innenfor flere teknologier tilknyttet både Microsoft og Java-plattformen. De senere år med hovedtyngde på Java, sammen med flere ledende plattformer og rammeverk for utvikling av webapplikasjoner og webløsninger – med spesiell interesse for brukervennlighet og tilgjengelighet i det grafiske brukergrensesnittet. Han har også bred erfaring med forskjellige utviklingsprosesser og -metoder, deriblant lang erfaring med smidige utviklingsmetoder.

Tomas har god kjennskap og erfaring med hele livsløpet i utviklingsprosessen, fra analyse og krav til produksjonssetting og drift.Tomas har erfaring med både små og større prosjekter og har bekledd en rekke forskjellige roller. Han er vant til å tilpasse seg kundens prosesser og metoder, og synes det er spennende å benytte sin erfaring til å identifisere og utforme kunders utfordringer og muligheter. Som medarbeider er Tomas fremoverlent, ærlig, inkluderende og lærevillig; en bidragsyter med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Han trives godt i team-miljø hvor det er en hektisk og krevende hverdag. I arbeidshverdagen tilstreber han å bidra til å bygge gode og lærerike arbeidsmiljø, på tvers av rolle, fag og kompetanse, hvor individene komplementere og utvikler hverandre. Tomas er en proaktiv og ydmykt medarbeider som liker å ta ansvar.