Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Tone Pettersen

Senior Prosjektleder, Oslo: Partner
Tone Pettersen

Tone har arbeidet med test og testledelse i snart 35 år og er dermed en av dem som har lengst erfaring innen dette området i Norge. 

Tone har solid erfaring fra bank-, finans- og forsikringsektoren og har vært en sentral pådriver i den tekniske utviklingen i banksektoren spesielt. Hun har vært i mange roller og funksjoner på kunde-, mottaker- og leverandørsiden, og har arbeidet med idé- og produktutvikling, funksjonell løsningsbeskrivelse, kravspesifisering, testing og testledelse, ledelse av produksjonssetting, opplæring, brukerstøtte med videre. Hun har også hatt ansvar for å utvikle testmetoder, testprosesser og rammeverk for test i ulike organisasjoner. Tone er vant med de fleste arbeids- og ledelses/-metodikker og kan tilpasse arbeidsmåte til den enkelte kunde og prosjekt. Hun har ledet prosjekter og større forvaltningsreleaser og har også vært ScrumMaster i kombinasjon med testlederrollen. Dette gir en unik og solid erfaringsplattform som Tone bruker aktivt for å forstå prosjekter og prosjektdeltagere, deres arbeidssituasjoner og agendaer. 

På grunn av sin erfaring og trygghet blir hun ofte brukt som coach og støttespiller i utvikling og optimalisering av test- og andre arbeidsprosesser. Hun setter seg fort inn i nye systemer, produkter og problemstillinger slik at hun kan ha fokus der risikoen er størst. Tone liker å bidra til at mennesker i ulike roller og team samarbeider og kommuniserer godt. Hun drives av og trives med høyt tempo og utfordringer. Hun er initiativrik og selvgående, arbeider strukturert og målrettet, og leder med entusiasme.