Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Trond Hestad

Seniorkonsulent, Bergen
Trond Hestad

Trond er utdannet Cand Mag fra Universitetet i Bergen, og han er en av Websteps mest erfarne konsulenter. Han er alltid opptatt av å være godt orientert og på høyde med den faglige utviklingen. Trond er kvalitetsbevisst og løsningsorientert, og har arbeidet for et bredt spekter av kundene våre.

Trond er flink til å sette seg inn i nye verktøy og metoder, han orienterer seg fort i nye bransjer og domener, og er flink til å se overføringsverdi av egen erfaring inn til nye oppdragsgivere. Videre er han opptatt av effektiv og god kode, han setter seg raskt inn i problemstillinger og er flink til å ta brukernes og forretningssidens behov inn i sitt utviklingsarbeid.

Trond er humørfylt og lun, han har glimt i øyet og er motiverende og behagelig å samarbeide med. Han er opptatt av menneskene rundt seg og han er flink til involvere, følge opp og lære bort. Trond kommuniserer lett med alle og går mer enn gjerne de ekstra milene for å kunne skape riktige og velfungerende løsninger til beste for sine oppdragsgivere