Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Trond Morten Østrem

Seniorkonsulent, Stavanger
Trond Morten Østrem

Trond Morten har en Master of Science i Computer Engineering fra Høgskolen i Stavanger og Florida Institute of Technology, og har en bred og allsidig bakgrunn som utvikler og prosjektleder. Han har lang bransjeerfaring fra Telecom og Olje&Gass, og har jobbet med store, komplekse løsninger for begge bransjer. Trond Morten har en sterk teknisk forankring som utvikler, men bekler gjerne roller som Prosjektleder, Scrum Master eller testleder i tillegg til en operativ rolle innenfor utvikling. Hans interesseområder er integrasjonsløsinger, tjenesteorientert arkitektur og distribuerte systemer.

Trond Morten er en full-stack utvikler som har lang erfaring med Java-plattformen. Han har flere års erfaring med implementasjon av internett- og intranettløsninger på CoreTrek sine CMS-rammeverk, og har siden jobbet utstrakt med utvikling av løsninger på Java-teknologi. Trond Morten har i tillegg jobbet mye med etablering av prosesser for automatisert testing og han har verdifull erfaring med etablering og forbedring av systemer for kildekodekontroll, bygging, testing og dokumentasjon.

Blant hans sterke sider er evnen til å raskt tilegne ny lærdom og gå inn i ukjente problemstillinger, analysere, planlegge og realisere løsningsforslag. Som utvikler er han produktiv, nøyaktig og kvalitetsbevisst. Han vil være en ressursperson for små og store team både faglig og sosialt.