Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Velg sted

Digitalisering og digitale løsninger realiserer verdier og skaper nye muligheter. Dette er vårt felt. Vi kjenner teknologiens og markedets ulike verktøy, og tilbyr Hands-On teknologieksperter skreddersydd for din forretning. Vi gir teknologiråd, skaper verdiøkende BI og driver operativ prosjekt- og IT-ledelse.

Webstep skaper sikre og brukervennlige digitale tjenester og løsninger sammen med kundene våre. Vi har lange kunderelasjoner og er opptatt av kunnskapsdeling. «Enkelt og ukomplisert» er viktige stikkord for oss.

Vår spissede satsning på IoT speiler våre unike forutsetninger på arbeid med digitalisering. Vi har tverrfunksjonell kompetanse på sky og infrastruktur, sikkerhet, mobilitet, Business Intelligence, prediksjon og kunstig intelligens. Vi kan de viktige byggesteinene for tingenes internett.

Kontakt oss, vi kan hjelpe deg!

Noen av våre kunder

Vi skaper sikre og brukervennlige tjenester og løsninger sammen med kundene våre. Konsulentene våre er kunnskapsrike og lette å samarbeide med. Vi arbeider i de fleste bransjer og sektorer og er i oppdrag hos mer enn 200 kunder til enhver tid, langs hele spekteret av IT-relaterte roller, fra rådgivning og utvikling til prosjektledelse, test og forvaltning.

Våre partnere

Våre partnerskap reflekterer noen av markedets mest etterspurte teknologiske plattformer og verktøykasser. Vi har omfattende erfaring fra prosjekter på disse teknologiene. Faglig utvikling og kompetansedeling er viktig for oss, og har gjort Webstep til en ivrig støttespiller og partner for tech events og nettverk.

Nyheter