Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Tjenester

  • Webstep tilbyr hele tjenestespekteret som kreves ved utvikling og forvaltning av stabile, fremtidsrettede og brukervennlige digitale løsninger.

    Vi vektlegger langsiktige kunderelasjoner og er enkle og ukompliserte å samarbeide med.

Hva vi leverer

Hvordan vi leverer

  • Webstep tilbyr ulike leveransemodeller, tilpasset kundens behov og egenart. Vi har ressurser nok til å skalere opp og ned underveis i prosjektet, alt etter hva som trengs; fra utleie av enkeltkonsulenter som løser konkrete oppgaver, via rådgiving, prosjekt- og kvalitetsledelse, til at Webstep stiller med fullt team og leverer nøkkelferdig løsning.


    Les mer om hvordan vi leverer

  • Leveransemodellen i tre deler – eksperter til kunder, team som en tjeneste, og prosjekter og løsninger.

Utvalgte kunder

Vi arbeider innenfor mange bransjer og sektorer, og er i oppdrag hos mer enn 200 kunder til enhver tid. Konsulentene våre dekker hele spekteret av IT-relaterte roller; fra brukeropplevelse (UX), rådgivning og utvikling, til prosjektledelse, testing og forvaltning.

Partnerne våre

Vi har etablert partnerskap med markedets mest etterspurte teknologiske plattformer og verktøykasser, og har bred erfaring fra prosjekter som inkluderer teknologiene deres. Faglig utvikling og kompetansedeling er viktig for oss, og har gjort Webstep til en sentral støttespiller for tech events og ulike nettverk.