Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Vegard Haugstvedt

Seniorkonsulent, Oslo: Consulting
Vegard Haugstvedt

Vegard kommer til Webstep med en Master of Science i Datateknikk fra NTNU fra 2012 og masse utviklererfaring fra flere prosjekter hos tidligere arbeidsgiver. Han har tidligere jobbet mye med Javautvikling, men foretrekker nå frontendoppgaver. Han er faglig meget oppdatert og interessert og har vært en pådriver rundt interne faggrupper og kunnskapsdeling rundt sine interessefelt.

Som dedikert frontend utvikler med spesiell interesse for universell utforming, er han en del av faggruppen rundt frontend/UX i Webstep. Siden 2015 har Vegard holdt foredrag på flere konferanser hvert år, alt fra Booster i Bergen til en open-source konferanse i Hong Kong. Han bidrar også med foredrag/workshoper på lokale meetuper og internt hos arbeidsgiver og kunder. Favorittemaet hans er tilgjengelighet/universell utforming, og han er en dedikert talsmann for å gjøre alle sider tilgjengelige for alle. Selv om han foretrekker frontend, kan han også utvikle i Java, og har lang erfaring med å utvikle for Enonic CMS / XP. Han utvikler også open source-prosjekter for Enonic XP.

Vegard er en hyggelig og trivelig bergenser som liker å jobbe i tverrfaglige team, tett på designerne. Han har erfaring med flere smidige metodikker, som Scrum og Kanban, og setter seg raskt inn i nye oppgaver og teknologier.