Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Vegard Munthe

Rådgiver Solutions, Oslo

Vegard er en erfaren rådgiver og leder, med mange års erfaring med forretningsutvikling og rådgivning innenfor ulike områder som IKT, engineering, vedlikehold, telekom, bygg, anlegg og eiendomsindustri, geodata, logistikk, transport, og offentlig sektor. Fokus har alltid vært digitalisering, og hvordan forretningssystemer og prosesser kan optimaliseres for å gi en merverdi for kunder.

Vegard har hatt ulike roller gjennom årene, og startet som utvikler og forretningsleder, hvor hovedfokus var teknologi og tjenesteutvikling. Gjennom årene har fokus dreid mot operativ, taktisk og strategisk ledelse. Dyptgående teknisk forståelse, kombinert med prosjekt- og forretningsforståelse, gjør at Vegard ofte fungerer som et bindeledd mellom teknologi og forretning, og sørger for at teknologisk utvikling og innovasjon leder til forretningsverdi og økt kundetilfredshet.

Vegard har også mange års erfaring med å utvikle gode og selvgående team, og fokuserer på et kreativt og morsomt arbeidsmiljø i prosjekter og virksomheter der han er involvert.