Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Yanira Ramirez Hantveit

Seniorkonsulent Innsikt, Bergen
Yanira Ramirez Hantveit

Yanira Ramirez Hantveit er utdannet aktuar og MBA i organisasjon og ledelse, og har hatt en variert og spennende karriere AC Nielsen/Nielsen analysebyrå i Norge, Panama og Mexico før hun kom til Webstep i 2018. Yanira er meget sterk på å utarbeide omfattende markedsrapporter, designe datamodeller og innhente, analysere og modellere store datamengder med formål om å bidra til økt markedsforståelse. Analysene gir typisk innsikt i underliggende årsaker til endringer i omsetning eller rating. 

Yanira har internasjonal erfaring både som leder og konsulent. Hun bidro blant annet i etableringen av en TV-rating tjeneste i et nytt land, der hun utarbeidet globale KPI’er, utformet spørreundersøkelser med flere tusen årlige respondenter for en forbrukerpanel, og kodet programmer for sikring av datakvalitet. 

Yanira er ansvarsfull, løsningsorientert, hardtarbeidende og faktaorientert. Hun er vennlig, forståelsesfull og jobber godt både selvstendig og i team. Hun er opptatt av å bringe kundeverdi i alt hun foretar seg.