Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Yvonne Lunde Sohlberg

Salgs- og Markedssjef, Oslo: Consulting

Yvonne har jobbet i IT-bransjen i drøyt 15 år i ulike roller som Salg- og Markedssjef, rådgiver, selger, forretningsutvikler, og Prosjektleder. Før hun kom til Webstep i 2011, har hun jobbet i selskaper som Software Innovation, SaveIT, og på IT avdelingen hos Norges idrettsforbund og olympiske og komité. Hun er utdannet ved universitet i USA innen Business Management (Major) og Management Information System (IT). I tillegg til bred erfaring fra salg og rådgivning innen IT, har Yvonne bakgrunn som dreven alpinist, med blant annet 8-plass i junior-VM, utfor – og 5 gullmedaljer i junior-NM. Hun mottok også 4 års scholarship for å delta på universitetslaget i alpint.  

I Webstep har Yvonne ansvar for kunder der vi leverer senior konsulenttjenester med spisskompetanse på IT-systemutvikling. Hun er meget dyktig på menneskelige relasjoner og er opptatt av god dialog og åpenhet, for best mulig kunne levere til forventningene. Yvonne har personalansvar og sørger for at hennes med-kolleger er under utvikling og utnytter sitt potensiale. Yvonne jobber kontinuerlig med rekruttering og å skape nye kunderelasjoner. Hun har også ansvar for mange av Webstep sine faglige- og sosiale aktiviteter, og leverer med kvalitet og kreativitet.  

Yvonne har stor arbeidskapasitet, er kreativ og har et stort nettverk hun bruker aktivt. Yvonne er en meget positiv person som liker å ta initiativ, spre god energi rundt seg og inspirere til engasjement.