Jeg vil bli kontaktet


Webstep_Bergen_Kenneth_Aamodt

Kenneth Aamodt

Seniorkonsulent
Webstep Trondheim


+47 400 68 794
http://www.webstep.no Cell +47 400 68 794

Last ned vCard

Kenneth Aamodt kom til Webstep i Bergen i november 2011 og flyttet til Trondheim og Webstep der i juni 2015. Kenneth kom til Webstep fra forskningsprosjekter tilknyttet CERN (European Organization for Nuclear Research). Gjennom de siste seks årene før oppstart i Webstep har han opparbeidet seg svært omfattende programmeringserfaring, de fire siste årene som doktorgradsstipendiat i det norske ALICE-prosjektet i Cern. Årene før oppstart i Trondheim har Kenneth jobbet for Sparebanken Vest i Bergen.

Kenneth sitt arbeid har omfattet ansvar for design, enhetstester, kodekonversjoner, versjonskontroll, kompilering og testing. Ut over programmeringen har analyse av resultatene vært en viktig del av arbeidet. Arbeidet hans har vært helt sentralt for programvarekvalitet i prosjektene han har deltatt i.

Kenneth har imponert sine overordnede gjennom hele prosjektperioden i Cern, ikke bare for sin presisjon og faglige dyktighet, men også for sin samarbeidsevne, sine pedagogiske evner, positive innstilling, hjelpsomhet og ansvarsbevissthet. Kenneth er lett å samarbeide med, han har stor arbeidskapasitet, setter seg hurtig inn i nye problemstillinger og viser stor kreativitet i møte med innfløkte problemstillinger.