Jeg vil bli kontaktet


Nicolay Aslaksen Webstep i Oslo

Nicolay Aslaksen

Seniorkonsulent
Webstep Consulting, Oslo


+47 951 78 112
http://www.webstep.no Cell +47 951 78 112

Last ned vCard

Nicolay kom til Webstep i januar 2014, fra Steria. Han har bred kompetanse og mange års erfaring som systemutvikler gjennom oppdrag for forskjellige kunder i offentlig og privat sektor. Gjennom sin prosjekterfaring har Nicolay bygget opp en bred erfaring med en rekke utviklingsverktøy og plattformer.

Han har blant annet jobbet med regulerings- og markedssystem for Statnett (LARM), saksbehandlersystemer for Statens Pensjonskasse (Perform) og for Sparebank1 (EDB Credit Process). Han har deltatt i utviklingen av nasjonal vegdatabank for Statens Vegvesen (NVDB) og datavarehus basert på Postens grunndatasystemer (Ku/Drøkan). Han har også deltatt i utvikling av nettbaserte løsninger for blant andre Statens Forurensingstilsyn (SFT) og rapport- og statistikksystemer for FinnTech, samt passøknadssystem for Politiet og UD.

Nicolay har vært i en rekke forskjellige prosjekter med forskjellige systemutviklingsmetoder. Det har vært tradisjonell fossefall, mer iterative tilnærminger med RUP  og også med mer smidige metoder som Scrum og XP. Nicolay er sertifisert Scrum Master, og har blant annet vært Scrum Master i Perform-prosjektet hos Statens Pensjonskasse.