Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Julegavekalender fra Webstep | Kreftforeningen

I forbindelse med julen har Webstep-ansatte de siste årene stemt frem en veldedig organisasjon som får en pengegave. I år øker vi innsatsen og viser at julen faktisk gjør verden litt mykere, snillere – og rausere.

Og denne ukens gave går til… Kreftforeningen!

Sammen skaper vi håp!

Kreftforeningen strekker seg mot visjonen «Et liv uten kreft», og er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge. De jobber for å forebygge og bekjempe kreft samt bedre livskvaliteten for pasienter og pårørende. Engasjement og pengegaver gjør at Kreftforeningen kan fortsette arbeidet for alle som rammes av kreft. Sammen skaper vi håp!

Hjelp og støtte på mange plan

Kreftforeningen får nesten ingen statsstøtte, og er helt avhengige av donasjoner. I fjor gikk 81 prosent av midlene til deres formål, hvor litt over halvparten gikk til å støtte kreftforskning. I tillegg til forskning går midlene til forebygging, omsorg & støtte, informasjon, politisk og internasjonalt arbeid.

Spredning av kunnskap stopper spredning av kreft

Kreftforeningen har også et eget vitensenter i Oslo sentrum der du du lære mer om kreft, prøve deg som kikkhullskirurg, reparere DNA eller drepe kreftceller i spillet Guardians of the Cells. I tillegg får du se hvordan moderne helseteknologi og kunstig intelligens kan brukes for å oppdage og behandle kreftpasienter. Vitensenteret er fylt med inspirerende og lærerike aktiviteter, som skal bidra til å spre kunnskap om sykdommen, som årlig rammer mer enn 30.000 mennesker i Norge.

Gi håp til jul

Akkurat nå henger Kreftforeningen opp tusenvis av stjerner rundt om i landet – til trøst og håp for alle som rammes av kreft. Når Kreftforeningen får en gave, henger de opp stjerner på et sykehus du velger. Bruk VIPPS til 2277 om du ønsker å gi et bidrag til kampen mot kreft.

Dersom du ønsker å støtte Kreftforeningen kan du også bli medlem, bli fast giver eller støtte våre aksjoner. I tillegg kan du engasjere deg som frivillig. De trenger frivillige med ulik erfaring og bakgrunn, og man må ikke ha erfaring med kreft – bare ha lyst til å bidra.

En verdig mottaker

Webstep er glad for å kunne gi en pengegave til Kreftforeningen, og takker dem for et veldig viktig arbeid for kreftrammede i Norge. En verdig vinner av en av flere kalenderjulegaver fra Webstep i 2020.

_____

Hver tirsdag frem mot jul vil vi avsløre hvilken veldedig organisasjon som får en julegave fra Webstep. Webstep har ingen kommersielle bindinger til noen av mottakerne, og gaven skal gå direkte til hjelpearbeidet i regi av mottakerorganisasjonen.

Julekalender fra Webstep til Kreftforeningen

Foto: Kreftforeningen, Ole Martin Wold

Relatert / Kontaktpersoner