Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Mikael Bjerga

Seniorkonsulent Solutions, Oslo
Ansattbilde mangler

Mikael Bjerga har en sivilingeniørgrad innen Datateknikk hos Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, med fordypning i kunstig intelligens, og skrev master om kunstige nevrale nettverk.

Mikael trives best som fullstackutvikler, da han kan bidra til hele utviklingsløpet og ta større eierskap til den fullstendige løsningen. Han har mest erfaring fra Java, Kotlin og React, men muligheten for å lære noe nytt er en sterk pådriver for Mikael. Han er komfortabel med å sette seg inn i ny teknologi og takker gladelig ja til oppdrag med kodespråk og rammeverk han ikke kan fra før. Dette kommer frem av de tidligere prosjektene han har jobbet på, hvor arbeidet har involvert flere ulike språk som Java, Kotlin, C#, F# og Golang, for å nevne noen.

Mikael trives best som fullstackutvikler, da han kan bidra til hele utviklingsløpet og ta større eierskap til den fullstendige løsningen. Som person er Mikael en humørspreder som alltid har en god kommentar på lur. Et solid positivt bidrag både faglig og sosialt.