Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep styrker .Net-miljøet i Oslo

Med 120 erfarne konsulenter på .Net har Webstep et sterkt .Net-miljø. Nå får vi Ivar Moene inn som fagleder i Oslo. Det vil gjøre Webstep enda sterkere i Oslo-markedet.

– Ivar er en sterk fagperson som har har lang erfaring som konsulent og team lead. I tillegg er han en erfaren konsulentkjøper for gode Webstepkunder som Fremtind, Politiet og Berg-Hansen. Han vet hvilke konsulenter og leveranser kundene ønsker seg og mange av konsulentene våre kjenner ham godt og setter stor pris på ham som fagmann og menneske. Dette er et solid utgangspunkt når vi ønsker ham velkommen til oss, smiler avdelingsdirektør Terje Orvedal hos Webstep i Oslo, godt fornøyd med å ha fått Ivar Moene med på laget.

Hvorfor valgte du Webstep, Ivar?

– Gjennom flere år som kunde av Webstep har jeg erfart at Webstep-konsulentene både er hyggelige og erfarne. De er med på å berike miljøet de kommer til både faglig og sosialt. Slike mennesker ønsker jeg å jobbe sammen med!

– I Webstep blir du et sentralt ankerfeste for flinke fagfolk ute hos kundene våre. Hva kan du tilføre?

– Jeg har erfaring fra innleie av konsulenter I forskjellige sammenhenger og har dermed gode forutsetninger for å kunne sette meg inn i kundenes situasjon. Det gjør meg til en god sparringspartner for konsulentene våre og det blir lettere å utføre jobben på en måte som kundene ønsker.

– Fagmiljøer er viktig i Webstep. Hva kjennetegner et godt fagmiljø slik du ser det?

– For meg er det engasjerte medarbeidere i et miljø der det er kultur for å ha et sterkt fagmiljø, der man er trygge på hverandre, kan utfordre hverandre og sammen kan utforske fag og muligheter. Slik jeg kjenner Webstep – og noe av det som trigger meg – er at Webstep-konsulenter evner å formidle fag til kundene, de beriker og løfter miljøer. Sånt inspirerer.

– En dyktig .Net-er på jakt etter nye utfordringer: Hvorfor velge Webstep?

– Her finner du et godt sosialt miljø med erfarne og hjelpsomme kolleger. Vi har fokus på faglig utvikling og deler ønsket om å jobbe sammen med de beste. Og så har vi mange og spennende kunder og oppdrag!

– Velkommen til Webstep Ivar!

– Takk for det. Og det er bare å ta kontakt for de som kjenner seg igjen i oss. Vi rekrutterer!

Terje Orvedal og Ivar Moene

Godt fornøyd med å ha fått Ivar Moene på laget - og godt fornøyd med å være om bord! Terje Orvedal (t.v) og Ivar André Moene.

Relatert / Kontaktpersoner