Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Julegavekalender fra Webstep | Sykehusklovnene

I forbindelse med julen har Webstep-ansatte de siste årene stemt frem en veldedig organisasjon som får en pengegave. I år øker vi innsatsen og viser at julen faktisk gjør verden litt mykere, snillere – og rausere.

Og den første gaven går til… Sykehusklovnene!

Verdens beste reseptfrie medisin

Sykehusklovnene bidrar til livsglede og mestring i møte med syke barn og unge. Helsebringende klovning reduserer også behovet for både beroligende midler og tvang – fordi sykehusklovning er en slags magisk medisin.

Pandemien gjør det ekstra vanskelig

På grunn av korona-pandemien har Sykehusklovnene dessverre mistet noen inntekter fra bedrifter som ikke går så godt og privatpersoner som har mindre å rutte med. Gaven fra Webstep bidrar til å holde aktiviteten oppe slik at de kan være på 18 sykehus, og treffe syke barn og unge som nå ikke lenger får ha besøk og er underlagt mange restriksjoner.

Mange måter å hjelpe på

Ettersom Sykehusklovnene ikke får noen offentlig støtte, så kommer hver eneste krone godt med. Men like viktig for dem er heiaropene de også hører, og at deres arbeid blir ansett som viktig.

Ønsker du å bidra ytterligere til organisasjonens arbeid kan det gjøres på flere måter:

– du kan bli fast giver
– du kan starte en innsamlingsaksjon
– du kan gi en magisk julegave ved å Vippse til 10221
– du kan kjøpe Sykehusklovnenes såpebobler på Sprell
– du kan donere grasrotandelen til Sykehusklovnene
– du kan følge Sykehusklovene i sosiale medier, og dele innhold videre

En verdig mottaker

Webstep er glad for å kunne gi en pengegave til Sykehusklovnene, og takker dem for et eksepsjonelt viktig arbeid for barn og unge på sykehus i Norge. En verdig mottaker av en av flere kalenderjulegaver fra Webstep i 2020.

_____

Hver tirsdag frem mot jul vil vi avsløre hvilken veldedig organisasjon som får en julegave fra Webstep. Webstep har ingen kommersielle bindinger til noen av mottakerne, og gaven skal gå direkte til hjelpearbeidet i regi av mottakerorganisasjonen.

Julegavekalender fra Webstep til Sykehusklovnene

Foto: Sykehusklovnene, Marius Wærhaug Madsen

Relatert / Kontaktpersoner