Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Ny leder for Webstep på Haugalandet

Thore Tollevik (34) har startet opp som leder for Webstep på Haugalandet. Hvem er Thore og hvorfor har han valgt Webstep som arbeidsplass? Vi tok en kort prat med den nye avdelingslederen med solid fartstid fra det digitale innovasjonshuset Epicenter i Oslo.

Gratulerer med ny spennende jobb! Nå har du vært avdelingsleder i Webstep på Haugalandet i en uke. Hvordan har uken din vært?

– Uken har virkelig vært bra! Jeg har blitt kjent med mine svært dyktige medarbeidere, som har tatt meg godt i mot. Ikke minst har jeg også truffet flere av våre spennende kunder og samarbeidspartnere, som alle har uttrykt sin begeistring for Webstep som ekspertselskap..

Hvorfor valgte du å begynne hos Webstep?

– Jeg er en digitaliseringsentusiast, og Webstep står, sammen med sine kunder, midt i smørøyet av den digitale transformasjonen som skjer i Norge og Norden i dag. Og det vil jeg være med på!

Hvem er Thore og hva er det som driver deg fremover?

– Jeg er litt som han på Rema 1000-reklamen som sier “open the door”, og jeg hadde nok hatt microchip under huden for å åpne dører om ikke Covid-19 hadde satt planen på vent. Med min interesse for teknologi og lang bakgrunn fra drift, er jeg brennende opptatt av å spre budskapet om at alle selskaper, både små og store, får enorme muligheter ved å ha et “digitalt mindset”.

Hvordan tror du ny teknologi vil være med på å forme fremtiden?

– Jeg tror på det som kalles eksponentiell teknologi, altså at teknologi avler teknologi i et raskere og raskere tempo. Det har vært flere nye oppfinnelser de siste ti årene enn de siste hundre. Megatrendene som AI, sikkerhet, blockchain, IoT, stordata, kommer mot oss i en enorm fart og kommer til å påvirke alle bransjer. Tenk f.eks. på alle næringer som kommer til å bli påvirket av at selvkjørende biler. Er man forberedt for den digitale transformasjonen, vil dette mest sannsynlig gi flere muligheter enn ulemper.

Hva kan Webstep på Haugalandet hjelpe våre kunder med?

– For meg er Webstep “det store lille selskapet”, som nå blir enda mer tilgjengelig for lokale bedrifter på Haugalandet. Vi kan være kundenære og tilby “kortreist” eksperthjelp, samtidig som vi kan bli backet opp av 400 av de beste IT ekspertene Norge og Sverige. Det gjør at vi kan ta ansvaret fra A til Å hos kunden og levere både ‘teams-as-a-service’ og komplekse prosjektleveranser om det trengs. Vårt mål er å bidra med gode råd og kunnskap for hvordan man kan møte både det digitale og det grønne skiftet som er på vei.

Ingen tvil om at både verdisett og engasjement er på plass hos Thore, som nå har flyttet hjem til Haugesund, en spennende region med mange muligheter.


Webstep på Haugalandet opplever stor interesse fra kunder i markedet, og ønsker å ansette flere IT-eksperter som har lyst til å være med på å utvikle morgendagen. Ta kontakt med Thore direkte om du ønsker å diskutere enten oppdrag eller ledige stillinger.

Thore Tollevik

Thore Tollevik (34) er ny leder for Webstep på Haugalandet.

Relatert / Kontaktpersoner