Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Omvendt julegavekalender fra Webstep

Webstep har laget en julekalender der vi gir i stedet for å få. Fram mot jul gir vi bort penger til utvalgte organisasjoner som fortjener det. Det gjør meg stolt!

Av: Save Asmervik, konsernsjef i Webstep

Det er godt å være i gang med Websteps julekalender. I dagene fram mot jul vil Websteppere på våre seks kontor i Norge dele ut pengegaver til veldedige organisasjoner. Disse er valgt ut av både enkeltkonsulenter og avdelinger.

Et annet viktig prinsipp for vår omvendte julegavekalender er at Webstep ikke skal ha kommersielle bindinger til noen av mottakerne, og at gaven skal gå direkte til hjelpearbeidet i regi av mottakerorganisasjonen.

I Norge har vi et fantastisk mangfold av flotte organisasjoner med gode formål. De gjør alle en imponerende innsats for grupper og enkeltpersoner som har det tøft. Matsentralen Sør, Sykehusklovnene, charity: water og Home of Bahati har allerede fått en julegave fra oss. Følger du Webstep på LinkedIn eller Facebook, kan du følge med på hvem som får gavene i ukene fram til julaften.

Selv om julen gjør verden litt mykere, snillere og varmere, tar ikke livet juleferie. Rådet er enkelt: Hold julehjertet åpent året rundt.

God adventstid!

Websteps omvendte julegavekalender er i gang. Følger du Webstep på LinkedIn eller Facebook, kan du følge med på hvem som får gavene i ukene fram til julaften.

Relatert / Kontaktpersoner