Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Gir håp til jul

Webstep-nissen har i år reist både bærekraftig og langt for å komme frem til mange verdige mottakere. Vår omvendte julegavekalender, der vi gir istedenfor å få, har synliggjort et mangfold av veldedige organisasjoner. Alle fortjener økt oppmerksomhet.

Både enkeltkonsulenter og avdelinger i Webstep har fritt kunnet velge hvem som skulle motta en pengegave fra oss. Når kalenderlukene nå er åpnet, kan vi avsløre at hele 17 organisasjoner, stiftelser og virksomheter har fått overrakt et budskap om støtte. Det gir fornyet håp til både mennesker, dyr og miljø, som trenger en håndsrekning.

12 av mottakerne opererer i Norge, mens 5 jobber i utlandet.

Julegavene er en anerkjennelse av arbeidet som utføres og den utrettelige innsatsen som ligger bak hvert enkelt initiativ. Frivillighet er en viktig del av mange ideelle og veldedige organisasjoner, og ofte kan midlene som samles inn synes små i forhold til oppgaven som skal løses. Webstep kan ikke gjøre alt, men vi kan gjøre vår del. Det er vi opptatt av, og det er vi stolte av. Sammen gjør vi en forskjell.

Under pandemien kan vi ikke være så mange sammen, men vi kan være der for hverandre. Og der er vi ved kjernebudskapet. Julen gjør verden litt mykere, snillere og varmere, men livet tar ikke juleferie. Rådet er derfor fortsatt enkelt: Hold julehjertet åpent året rundt.

God jul.

Websteps omvendte julegavekalender i 2021 gir støtte og håp til et mangfold av ideelle og veldedige organisasjoner. Foto: Arnt Roger Aasen

Relatert / Kontaktpersoner