Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Krigen i Ukraina berører oss alle

Vi står opp for Ukraina. Webstep kan ikke stoppe krigen, men vi kan gi vårt lille bidrag til menneskene som er rammet av maktovergrep, ødeleggelse, kaos og lidelse.

Med korte avstander føles tragedien veldig nærme. Rensket for all storpolitikk ender den brutale nyhetsstrømmen opp i en humanitær katastrofe. Alle er berørt, og ønsket om å bidra er sterkt.

I dag har vi støttet tre humanitære organisasjoner, som alle gjør et fantastisk arbeid for mennesker på flukt fra krigens redsler i Ukraina. Gjennom støtten til UNHCR, Flykningehjelpen og Røde Kors ønsker Webstep å gi et bidrag til å redde liv i en akutt situasjon.

Ukrainas posisjon som et sterkt IT-land, gjør at mange av oss har tidligere kolleger som nå opplever grusomme dager i sitt hjemland. Webstep har også egne ansatte i Norge og Sverige som i enda sterkere grad er berørt. Våre flotte IT-konsulenter med familiære bånd til Ukraina, Russland og Hviterussland tar vi nå ekstra godt vare på.

Hvis du også ønsker å hjelpe, oppfordrer vi til å gjøre donasjoner direkte til etablerte hjelpeorganisasjoner som allerede er på plass i Ukraina.

Sammen gjør vi en forskjell for det Ukrainske folk. Slava Ukraini!

En gul åker med blå himmel blir flagget til Ukraina

Den humanitære katastrofen i Ukraina berører oss alle sterkt, og Webstep ønsker å gi et bidrag til å redde liv. Sammen gjør vi en forskjell for det Ukrainske folk.

Relatert / Kontaktpersoner