Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

I dag forteller vi om i fjor

I en verden der alt går på full fart framover, er det nesten naturstridig at vi må stoppe og se oss bakover. Men det er mye bra med å ta en kikk i bakspeilet.

Save Asmervik, Webstep CEO

Det er tid for årsrapport. Analytikere som følger børsnoterte selskaper ser på dokumentet som den hellige gral. Hva går fram og hva tilbake? Hva går opp og hva går ned? Hva kommer og hva forsvinner? Det er mye som kan leses ut av korte avsnitt. Og, ikke minst, fra tabeller, oversikter og tall. Masse tall. I dag får de sitt, fra transparente Webstep som ikke har noe å skjule.

Her finner du: Webstep årsrapport 2022

Arbeidet med årsregnskap og årsberetning er en viktig øvelse. Det gir anledning til å sjekke at kvalitetssystem og internkontroll virker, og at alt er som det skal. Årsrapporten er sertifikatet som gjør at vi kan rulle trygt videre.

2022 er lukket, og vi har allerede gått videre for pluss tre måneder siden. Det er alltid ting å forbedre, utvikle, endre eller fjerne. Vi er godt i gang med det, men vi kan se tilbake på det røffe året 2022 som et godt år der vår viktigste ressurs, alle konsulentene våre, bidro sterkt til bedre, raskere og mer fleksible kundeløsninger, og til tryggere, hurtigere og enklere opplevelser for brukerne deres igjen. Vi styrer og produserer godt i motgang og medgang.

Det føles godt å smile til han som fyller strøm på bilen langs E6 eller hun som forvalter pengene sine fra mobilen på Oslo S. Vi nikker fornøyd til han ved ferskvarehyllene på Meny – eller hun som melder økt tillit til rettsvesenet etter et møte med domstolene på nettet.

Det sto igjen som mitt klart viktigste budskap i 2022-årsberetningen at våre egne er vår klart viktigste ressurs. Det er godt å takke alle kolleger for et godt år sammen, og jeg gleder meg over å lede en organisasjon som priser dyktighet, innovasjon og generøsitet – og som elsker det ukompliserte.

En robust forretningsmodell med innebygget tilpasningsdyktighet, og flinke folk med evne til livslang læring, var en vinneroppskrift i fjor. Jeg kjenner på meg at den står seg i år også, uten at vi står stille.

Save Asmervik Webstep CEO

- Det sto igjen som mitt klart viktigste budskap i 2022-årsberetningen at våre egne er vår klart viktigste ressurs.

Relatert / Kontaktpersoner