Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Amalie H. Sørseth

Seniordesigner, Stavanger

Amalie er en positiv og effektiv UI- og UX-designer, med 8 års erfaring fra flere sektorer.Hun har prosjekterfaring fra B2B, telekom-, olje-, finans- og B2B finansbransjen, i tillegg til offentlig sektor. Amalie har også vært fast ansatt i en startup i to år. Hun har opparbeidet seg god erfaring med konseptutvikling, kommunikasjon, budskap, innhold, prototyping, kundereiser og ikke minst visuelt design.

Hun har designet løsninger for datasystemer, nettsider, mobilapplikasjoner, TV og print.Amalie er god til å sette seg inn i brukerbehov og mønstre, og å lage brukervennlig og estetisk design uavhengig av flate. Hun er en strukturert og organisert designer, som liker å ha overblikket i prosjekter og er opptatt av fremgang. Samtidig har hun et godt øye for detaljer, og liker å dykke dypt ned i materien for å skape et kreativt, detaljert og estetisk design.Hun får solide tilbakemeldinger fra kunder i rollen hennes som konsulent.

Hun er en god lytter, tar initiativ, er proaktiv og en utmerket lagspillet. Hun sprer mye glede og positivitet rundt seg, noe som gjør at hun klarer å løfte engasjementet og energien i teamet til å utforske de gode løsningene.